Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, November 18, 2010



  • menjalani kehidupan yang sangat membosankan.

  • menjalani kehidupan sebenar sebagai seorang PELAJAR. i mean it, sebelum ni tak pernah pun rase kehidupan sebagai seorang PELAJAR. ^__^

  • masalah kewangan yang semakin meruncing. yang ni memang tak dapat nak disangkal. mengikut perangkaan awal bajet 2010, kehidupan dijangka sempurna tanpa perlu gusar memikirkan masalah kewangan. tapi, percaturan ku silap. ( ayat takmo kalah. sile lempang minah ni sekarang ) terlebih belanje rupenye aku nih. mane taknye, haritu dah keluar duit untuk print lab report, makan, bayar hutang-hutang orang, makan, beli makanan yang tak berape perlu, makan, bayar duit teksi, makan. hehe. ye, memang kuat makan. SO WHAT? ni kene standby 50 bucks untuk CIDB Green Card Course. haish da macam mat indon lah pulak pergi kursus ni. motif utama just nak dapatkan topi cantek je. pastu boley berangan jadi engineer survey-survey site. hoho.
gambar hiasan.
tunggu lah bile aku dah dapat topi tu.
aku bergambor nanti, kalah pakcik-pakcik ni semua. 
haha.

  • aku dapat henpon baru. tak ah, tipu je. kau ingat aku ade duit ke? haha. ni pun pakai henpon ihsan dari Zarith. dapatlah melaram henpon cantik sikit. henpon cikai aku tuh betul-betul cikai lah. selalu sangat wat hal di saat-saat genting. padan muke kau henpon cikai, duduk kat JB diam-diam. jangan mimpi nak ikut aku pegi Kuantan. 

  • semakin hari semakin gemuk. itulah lumrah kehidupan. 

  • tu je update semasa. sekian terima kaseh!

post signature


3:08 AM