Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, December 30, 2010

just wait and see.

2011, be a good one.

ceh, mukadimah macam hareeeem. hello blog. hello pembaca yang sudi mencemar duli di sini.
im not in the mood doing the blogging thing, actually.
tapi, disebabkan kite dah nak masuk tahun baru,
aku update lah satu entry.

just a simple chronology of 2010.

1. jadi player bola tampar yang paling HAMPEH, representing my college fer UTM sport fest.

2. okay, Sultan Johor mangkat. late Jan 2010.

3. macam biaselah, birthday yang best. kene tabur bedak. haruuuu :'D

4. tukar layout blog, weeehooo, awesome! buat sendiri beb! ( bajet terer lah buat layout sendiri, HAHA )

5. my first experience of working. Pizza Hut, you memang awesome. tapi harap maaf lah. kau bagi aku gaji 10ribu sebulan pun belum tentu aku sanggup nak kerja kat situ lagi.

6. WORLD CUP! terbaik~

7 dapat pointer paling cool dalam sejarah. alhamdulillah, takdelah gempak mane. tapi peduli hape aku, aku dengan riak dan takburnye mahu berbangga dengan kejayaan ini. HAHA.

8. puasa yang paling best.

9. raye pun yang paling best. eh takla. tak best sangat. biase je.

10. N73 dicuri.. pemergianmu diratapi sehingga ke hari ini.

11. kehidupan yang tak best sebab takde loan. aku miskin hina~

12. semester terakhir diharungi dengan jayanya ( konon-kononnye lah )

13. bercuti, oh akhirnye dapat jugak bercuti bersame keluarge. it was lovely!

14. bla bla, berhadaan dengan manusie-manusie gonjeng sebelum berakhirnye tahun 2010 ini.

15. masih meneruskan tradisi yang paling mulia aku pernah lakukan di tahun 2010 ini : MEMINTA MAAF dan MEMAAFKAN ORANG. sumpah memang menusuk kalbu bila kita meminta maaf dan memaafkan orang ni. aku tak tipu. and until now, aku still bermesraan dengan beliau yang dahulunye pernah menjadi musuh aku. alhamdulillah, beliau sangat gembire dengan kehidupan beliau, begitu juge aku :)


and semoga tahun 2011 ni menjadi tahun yang betul-betul mematangkan aku. al-maklumlah, umur pun dah nak masuk 22. ( gross, hate that number. haha )

why I cant wait to be in the year of 2011? ( asal aku rase ayat ni macam tunggang langgang? ah mampos~HAHA )

1. AKU DAH HABIS P. haha. ni aku pikir 1001 kali gak lah nak tulis. orang lain dah berzaman habis P, aku baru terkedek-kedek nak habis P. haha

2. settle kan MUET. sambung degree or not? itu belakang cerita, asalkan aku nak ambik test jadah hape entah ni dulu.

3. insyaallah, sambung degree. dipikir-pikirin, mahu sambung kat U yang di kawasan selatan Malaya je. penat dah nak belajar jauh-jauh.

4. kalau tak sambung pun, kerja jelah. alhamdulillah, baru habis belajar, ade kawan abah offer kerja. tapi, jauh sangat lah kat Nusajaya sane. tempat jin baru kene tendang sebab kat situ baru nak membangun. ahaks, abah bagi lah kereta sebijik ^___^

5. mahu bercita-cita mengumpul duit untuk memiliki sebuah gadget terhebat iaitu Nintendo DS. sumpah cool gile menatang nih. berpuluh ribu kali gande lagi best daripade PSP. mesra pengguna, mesra alam, ade camera cantek, cool lah. nak warne biru. ^______^



6. nak terer masak. supaye semakn tinggilah harge hantaran aku. wakakakaka~

7. oh lagi satu, nak kurus, sekurus-kurusnye. haha,

8. tu jela mission setakat ini.

SEMOGA BERJAYA!

post signature


10:26 PM