Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, December 11, 2010

yeah, akhirnye aku kene tag. say hooraayy! actually dah lame tak kene tag ni. selalunye rajin curi tag dari orang je. ye, akulah pencuri terunggul di alam blogger ini. muahaha. okay, this time aku kene tag dari cik Ainnzabiggaill yang cantik manis. betul ke aku eja name ni. hoho. mungkin sebab utama aku di-tag sebab aku pernah curi tag dari beliau. yeah, aku memang tak malu. sob sob.

untuk misi bantuan menyelamat kali ini, aku diharuskan membuat 25 fakta tentang diri saya dan kemudian men-tag lagi 25 insan bertuah. ye, mari kite bermula!

1. saye tak suke pakai barang kemas. eh bukan. saye tak suke pakai barang kemas yang berwarna emas.

2. saye suke makan coklat, dan ape-ape saje yang berunsurkan coklat. lagi-lagi kalau ade chocolate chip,  masyuk giloss.

3. saye tak pandai melompat :'(

4. saye suke Shaheizy Sam, saye suke mamat cerita Supernatural, saye suke Lee Dong Wook, saye suke Orlando Bloom, oh dan tibe-tibe saye ter-suke Lee Min Ho.

5. saye tak suke membace, saye suke mengire.

6. saye tak suke bercakap, saye suke mendengar.

7. saye suke tengok kartun.

8. pengaruh terbesar hidup saye adelah abang saye. kebanyakan feveret beliau adelah feveret saye juge. saye memang suke copy-paste beliau. haha.

9. saye tak suke cicakkkkkkkk!

10. saye tak cantik.

11. saye gemok. haha

12. saye suke buah-buahan tempatan. eh, buah-buahan antarabangsa pun saye suke jugak. hehe.

13. saye tak memilih bab-bab makan ni. alhamdulillah la, bagi je ape-ape, dijamin saye makan. insyaallah boleh survive kalau dicampak ke mane-mane sahaje.

14. saye tak suke travel. leceh dan melecehkan.

15. saye adelah manusie yang tak setia pade 1 benda. err maksudnye kalau sekarang ni saye gune shampoo X, bile dah habis nanti  saye beli shampoo Y pule. then bile shampoo Y dah habis, saye beli shampoo Z. haha. begitulah maksudnye. bukan setakat shampoo sahaje, most of my personal care stuff memang saye wat camtu. saye suka support semua brand. HAHA

16. saye gile-gile, tapi saye tak gile.

17. saye suke Arsenal, sebab abah saye suke team ni. APEKAH?

18. saye mempunyai antibody yang sangaaaat lemah. memang senang sangat dapat penyakit. bayangkanlah, kalau duduk dalam aircond lame-lame pun boleh jadi demam. sungguh malang nasibku~

19. mak saye cakap, mase beliau mengandungkan saye, beliao mengidam makan buah keranji. sampai sekarang saye still try nak relate-kan sifat buah keranji tu dengan sifat saye. tapi macam takde je. haha. oh mungkin saye unik dan eksotik kowt, sebab buah keranji tu kan agak eksotik dan very-very rare, kan? ( pandai-pandai je kau ni Zurina )

20. saye kene makan nasi at least sehari sekali. kalau tak jumpe nasi, boleh berbuih-buih ni. haha. sebab tu payah sikit la nak berdiet.

21. saye memang tak berape nak cermat sangat jage barang. sebab tu saye selalu elakkan daripade beli barang-barang yang sangat complicated untuk dijage.

22. saye tak suke nescafe. boleh memeningkan dan mem-biol-kan kepale hotak yang dah sedia biol ni. tapi, nescafe memang berguna kepade saye di musim peperiksaan.

23. sekarang ni saye sangat gian untuk bermandi-manda di tempat-tempat seperti swimming pool, sungai, pantai, air tejun , whatever. huish, kalau dapat berendam ni, alangkah nikmatnye.

24. dulu mase zaman sekolah, saye ade hobi pelik iaitu suke bace kamus. taktahulah mane datang hobi tuh.

25. saye baru tahu yang saye ni boleh berpantun. haha. ingatkan sengal sangat tak pandai berpantun. :'D  ( menangis dalam kegembiraan )


sekian, itu sahaja tugasan saya untuk hari ini. alhamdulillah, dapat juga aku jawab tag ini. yeay! mari kite raikan dengan berpesta dan bergumbira! untuk tugasan men-tag orang ni, aku malaslah. aku memang tak tau nak tag siape. jadi, kalau anda berminat, sambunglah tradisi ini. ho yeah! hiduplah tag untuk blogger!

:)

post signature


12:59 PM