Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, December 8, 2010

KEGUNAAN ALAT-ALAT DIBAWAH


- ANAK KUNCI : 
jadi pencungkil gigi pun stylo gak tuh, gores dan menang kad topup.


- PENUTUP PEN : 
sumbat dalam lubang hidung untuk menghentikan pengaliran darah.


- BOTOL MINERAL : 
jadikan sebagai pasu bunge plastik macam yang pernah dibuat dalam kelas pendidikan seni kat sekolah dulu.


- PAPER : 
buat roket, bungkus nasi lemak, jadi penutup mayat di jalanan sementare pasukan keselamatan tibe.


- SELUAR D : 
penambah rase sedap dalam masakan.


- LESUNG BATU : 
jadi tukul, barang perhiasan eksotik.


- LANGSIR : 
boley jadi dress kalau kite ketandusan pakaian untuk ke majlis makan malam.


- KOMPUTER : 
perhiasan terunggul. kalau pc rosak pun, ape orang tau. orang still akan kagum - woah, budak ni ade pc kat rumah. padahal pc tu rosak sebenarnye.


- DUIT SYILING : 
kumpul 2 ringgit then boley gune untuk basuh baju di mesin basuh kesukaan ramai, beli air gedegang, pemberat berkesan untuk purse.


- LAMAN BLOG : 
tempat meluahkan perasaan, tempat beramah mesra bersama peminat.




post signature


1:23 AM