Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, December 8, 2010

memandangkan pada hari Khamis ini beta akan berhadapan dengan peperangan terbesar di alam semesta, maka beta mahu melepaskan dulu segala jenis tekanan yang terbuku di dalam sanubari beta ini. i went blogwalking, and terjumpe tag dari blog ainzzabigail. maka beta berminat mahu menjawabnye dengan muke tak tahu malu.


1. Tanda kamu badmood?
- saye akan mendiamkan diri saje. kalau orang buat lawak pun, kite bagi respon ala kadar je. heh.

2. Tanda kamu marah?
-biaselah kan. mencarut dulu secukup rase. memang kesian lah sape yang kene marah tu :)

3. Tanda kamu merasa pelik?
- saye akan membuat mimik muke mintak kaki. ha, tu maknenye saye pelik lah tu.

4. Tanda kamu malu?
- muke saye akan bertukar menjadi kucing. tu maknenye saye sedang malu-malu kucing. bahahaha.

5. Tanda kamu sedang sedih?
- well, ni lah tabiat buruk saye. bile sedih baru terkedek-kedek nak mengadu nasib pade Yang Esa. tapi selalunye senyap jelah kalau tengah sedih. err tapi macam jarang je sedih. sebab saye ade sang tenuks yang menceriakan saye.

6. Tanda kamu sedang cemburu?
- tak layanlah cemburu-cemburu nih. HAHA

7. Tanda kamu sedang gembire?
- gelak tak hingat dunie, buat lawak bodoh sebodoh-bodohnye, membodohkan diri sendiri.

8. Apa warna baju kamu sekarang?
- biru bebeh :)

9. Adakah kamu termasuk dalam golongan orang yang suka shopping?
- suka, jike sedang berduit dan tak suke, jike tengah miskin. heee.

10. Apa kamu ingin lakukan sekarang?
- nak study, tapi nak update blog dulu :)

11. Apa rasa di hati kamu sekarang?
- tak rase apa-apa. rase macam nak sepak orang. muahaha.

12. Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit hati?
- entahla. dah tak tau nak buat macam mane. redha jela. heee.

13. Bagaimana jika ade orang cakap kamu lawa/hensem?
- rase macam nak tampar diri sendiri laju-laju. geli rase. haha. tapi, alhamdulillah lah kalau ade orang cakap begitu. bukan selalu dapat pujian. heeee :)

14. Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu?
- ha, pergilah ekau. tak kuaso den nak melayan. ;p

15. Bagaimana jika ada orang tak sukakan kamu?
- ade aku kisah? lantak awak lah. ade ramai lagi kot yang sukekan saye. muahaha. ( statement budak perasan )

16. Bagaimana jika kamu keseorangan?
- no hal lah. n hati kering punye manusie. hehe.


post signature


12:58 AM