Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, December 28, 2010

penatlah aku nak melayan manusia yang sibuk nak menjaga tepi kain orang lain, sibuk nak bercakap tentang orang lain, memburuk-burukkan orang lain. bende yang tersangatlah kecik, sekecik kuman di lautan pun boleh bertukar menjadi gajah disebabkan wujudnya manusia seperti ini.

aku tak paham kenape hal aku yang bising-bising dihebohkan, padahal aku rase takde ape pun masalah yang timbul. aku tak rase pun aku buat dosa dengan sesiapa. 

si empunya badan pun mulenye chill je dengan semua ni, tapi disebabkan wujud si mulut-mulut longkang ni, terus lah aku dipersalahkan padahal kalau si empunya badan nak check satu persatu bagaimana baiknye aku dengan boyfriend beliau tu, boleh sangat-sangat. dipersilakan lah. 

we're just friends okay. not more than that. kalau tak percaya jugak, cik bolehlah hempuk kepale cik tu dekat mane-mane tiang yang berdekatan.

kepade manusia di luar sane, tolonglah hentikan sifat mazmumah itu. ia sangat-sangat tidak bagus. masing-masing dah besar, boleh pikir yang mane baik, yang mane buruk. boleh tak kalau anda semua hidup dengan berpegang kepada prinsip ini : TAK PAYAH SIBUK NAK JAGA TEPI KAIN ORANG LAIN. cuba bayangkan kalau ade orang lain yang sibuk-sibuk mengata tentang anda, ape anda rasa? okay, fikirlah.

be mature. but if you insist, just take this. it's free of charge, f**ker..



post signature


4:05 PM