Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, December 27, 2010

tadi baru terbaca entry anda pasal Eryn tu. okay, di sini saye juge nak buat explanation lah. bukan berniat nak backing sesiapa. bukan berniat nak panjangkan cerita. dan bukan berniat nak bergaduh or whatever. just nak make everything clear.

1. all right, saye mengaku bende ni terserlah sangat-sangat, memang semua orang akan perasan. I mean, di kalangan Tenukss lah. tak taulah kalau orang lain perasan jugak.

2. saye juge mengaku ade silapnye jugak WiFi tu wujud di bilik kite. memang memecahbelahkan kite semua secara tak langsung. pantang laptop on, memang sentiasa akan ade makhluk yang bertenggek meng-on9-kan diri. jadi, interaksi di kalangan Tenukkss juge semakin terbatas. bile sorang dah on9, memang haram lah beliau nak bermesraan dengan Tenukkss yang lain. okay, tu dari perspektif saye sebab saye memang macam tu. kalau dah dapat on9, memang gudbai lah alam sekeliling.

3. saye juge mengaku sejak era final exam bermula, saye memang sentiase berkepit dengan phone, mesej memanjang, senyum sorang-sorang whatever lah kan. dan saye juge terlalu kerap keluar. sebab saye juge pun bosan dengan suasana di bilik tu, bile masing-masing buat hal sendiri. lebih-lebih lagi di siang hari, memang haramlah nak study siang-siang buta kan. jadi lebih baik saye keluar.

4. saye memang malas nak pegi bertenggek kat bilik orang. sebab tu saye selalu dibiarkan hidup berdua dengan Eryn. dan saye mengaku dalam banyak-banyak Tenukss, Eryn lebih rapat dengan saye. tapi cube lah bayangkan memang nampak awkward sangat-sangat bile saye selalu sangat berkepit dengan Eryn, tanpe Tenukss yang lain.

5. saye tak tau kenape bile era final exam tu, saye tibe-tibe rase janggal je bercakap dengan anda. bile tanye sepatah, anda jawab sepatah dan tidak lagi berpatah-patah seperti dahulu. saye kadang-kadang rase macam bercakap dengan orang yang saye tak kenal. jadi disebabkan itu jugelah saye memang tak banyak bercakap dengan Tenukss sebab sumpah saye rase janggal gile. kalau bende tu betul-betul penting untuk ditanye, barulah saye bercakap.

6. tapi mujurlah bile dah habis exam, kite dah kembali seperti biase. boley bergurau senda dengan bebas.

tu sajelah explanation dari pihak saye. semoge takde lagi lah bende-bende camni terjadi. sumpah i love you Tenuksss, sangat-sangat pelik dan tak best bile masing-masing prefer buat hal sendiri, KAN? lagi-lagi bile time cuti macam ni, memang rase nak terbang je jumpe sekor-sekor buat tarian bunguk, lawak bunguk dan persembahan muke YouCam.




Peace, NO WAR.
post signature


7:36 PM