Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, January 3, 2011

* awas dengan ZurinaMajid. beliau sangat suke mencuri tag dari blog orang lain *

1. Selalu bangun pukul berapa?
- it depends on pukul berapa I tido. tapi mostly tengahari la. yaaaa, aku memang tak senonoh. tak payah cakap, aku dah tau dah.

2. Ramai kawan lelaki ke kawan perempuan?
- perempuan. tapi aku lagi suke berkawan dengan lelaki. perempuan ni leceh la. emo lebih.

3. Bila 1st time bercinta?
- form 5. puppy love. hakhak.

4. Tau memasak tak? masak ape?
- tipulah kalau tak pandai langsung. tapi masakan yang simple-simple je. too bad i dont love cooking.

5. Perkara paling lucu pernah berlaku dalam hidup?
- so many. malulah nak cerite. haha

6. Perkara paling gila yang pernah dibuat?
- aku langgar kereta orang. dan aku melanggar kereta orang menggunakan kereta yang bukan hak milik aku. cukup gila tak tu?

7. Jawatan masa sekolah menengah?
- err. pelajar biasa yang rendah diri dan tidak dikenali ramai.

8. Selalu keluar dengan member tak? berapa kali dalam sebulan?
- kalau kat Kuantan selalu jugakla. kalau kat JB, tak. sebab aku lagi suke duduk rumah.

9. Dengan kawan-kawan guna bahasa aku/saya/nama sendiri?
- semua ada. bergantung kepada dengan siapa aku bercakap.

10. dah berpunya ke belum? 
- let's just say, DAH. haha.

11. ape perkara yang paling pantang sekali? means, yang memang tak disukai.
- aku sangat-sangat pantang kalau ade orang show off. berlagak, cakap besar, berbual gempak, kalau cakap dengan dia asyik dia je nak menang, and kerja nak menyampuk ape aku tengah cakap. orang macam tu, you kind kindly f**koff.

12. if ada orang yang baru dikenali mintak no. telefon, apa respon anda?
- pikir sejuta kali dulu. kalau keadaan yang rasional, aku bagilah.

13. bila ada duit, anda suka beli apa?
- bergantung kepada faktor keperluan. tapi mostly beli baju la kot.

14. nama glamour time sekolah?
- err. entah. Zurina je la kowt yang paling glamour. haha

15. korang selalu habiskan kredit ( sms/call ) kat sape?
- macam-macam orang ade. actually, i prefer calling. sebab tu kredit cepat habis sebab selalu call orang.

16. sudah tercapaikah hajat anda? and share lah sikit ape hajat anda tu
- pergi ke Sudut Merepek. kat situ ada hajat aku. kalau nak tolong lunaskan hajat tu, sangat dialu-alukan. haha

17. ape yang anda geli geli geli gila gila gelilah?
- CICAK.

18. pernah accident/ injured teruk tak selama ni?
- accident pernah. first masa darjah 5. aku naik basikal dengan kawan aku. die duduk kat belakang. aku yang bawak basikal. then mase tu aku nak hantar die balik rumah. bile lalu kat satu lorong ni, ade satu kereta yang laju gile langgar kitorang. teruk jugaklah terseret. tapi mujur luka tak teruk. basikal cedera agak parah. cepat-cepat pergi rumah member aku, repair sikit basikal tu. tayar basikal paling lawak sekali. memang obvious gila kesan accident. tapi sampai sudah, tak bagitau kat abah sebab takut. haha.

19. perkara yang paling menarik minat anda? sampai anda lupe kat bf/gf/husband/wife?
- bagi laptop yang dilengkapi dengan kemudahan internet. SELAMAT TINGGAL DUNIA.

20. perkara yang paling terakhir anda nak buat kat dunia ni?
- mengucap dua kalimah syahadah. insyaallah :)


post signature


6:53 PM