Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, January 30, 2011

hello.
this is my the latest look for my blog.

adeh. cakap bahase melayu boleh tak?
kau bajet kau terer speaking ke?

okay.
setelah hampir 6 jam mem-private-kan blog kesayangan hamba ini,
dan selama tempoh itu aku berhadapan dengan coding yang sumpah macam haram.
sakit mata aku ni ha.

ni lah hasilnye.
aku memang saje nak buat blog underground, low profile habis-habisan.
memang malas nak buat blog yang mesra penggguna.
haha.
gile kejam.

err. simple. kan?
kalau rase serabut, boleh berambus dari sini.

tapi memang betul tak convenient gile-gile.
blogger punye ape kejadah name die, yang selalu ade kat belah atas tu.
ha, tu pun takde.
button nak follow pun takde.
nak comment pun takde.
post title pun takde.
wah.

( i'm still working on the post title. there might be some mistakes in the coding. )

kalau nak follow, ( bagi sesiapa yang tak tahu ) boleh pergi dekat korang punye dashboard, then dekat reading list ( tempat yang ade list blog yang korang follow tu ), then click ADD, then masukkan URL blog ini. tu je. simple. SEKIAN TERIMA KASIH.

tapi aku suke blog camni.
lagi best dan best.
aku rasela.
kalau korang tak suke, tu aku malas la nak amik tau.
haha.

sumpah aku dah penat.
banyak lagi cacat-cela ni sebenarnye.
tapi aku dah penat nak explore coding ni seketul-seketul.
penat weh.

err lagi satu,
lepas ni dah takde
menatang HASIL TULISAN ZURINA MAJID tu.
aku malas nak buat yang baru.
kalau korang bace entry aku zaman jahiliah tu,
mintak maaf la sebab tibe-tibe cacat ade bende tu tertampal kat post tu.
aku malas nak remove satu-satu.
memang nampak cacat, i know.
tapi, maafkanlah aku.

ha, kalau korang nak berambos dari blog ini dengan mudah,
just simply click dekat ruangan MASIH ADA JALAN KELUAR
ade tulis BLOGGER.COM.
memang straight away pergi ke dashboard anda semua.
i tried to make it user-friendly
:'D

so, itu sahajalah entry terbaru setelah bertukar wajah.
enjoy!


* 300111. oh tomorrow is my parents' 24th anniversary! i love you abah, i love you mak :) *


6:09 AM