Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, January 13, 2011

yeehaaa. itu lah tajuk entry yang paling best di alam semesta sebab tauke mabuk dah tak mabuk lagi sebab tauke mabuk sekarang tengah demam.

sumpah rase tersiksa jiwa dan batin dengan kehadiran penyakit ini. bukan ape, ni aku nak bagitau kat korang. aku lagi sanggup demam dengan sadis, terlantar dan tak mampu berbuat apa-apa daripada menanggung sakit yang sekejap on, sekejap off. kau cuba bayangkan bila aku tengah bersemangat, ligat dalam kepale otak nak buat itu dan ini, tibe-tibe pening datang menyerang dan badan menjadi panas tahap klimaks. lalu aku pun dengan sedihnye menangis mengucapkan selamat tinggal kepada segala perancangan yang telah dibuat.

oh sedih sungguh.

ye, sebelum tu nak share sikit lah.

Allah Ta'ala berfirman, artinya, “Apa saja musibah yang menimpa kamu maka disebabkan oleh perbuatan tanganmu sendiri, dan Allah memaafkan sebagian besar (dari kesalahan-kesalahanmu).” (QS asy Syura: 30

ok. bace tu Zurina. tolonglah insaf.






ni baru sikit. dah complain itu ini. ini adelah balasan atas apa yang aku sendiri buat. aku tahu aku jahat :'(



p/s :


okay. mintak maaf pade semua orang. aku mengaku aku agak jahat sekarang. sangat-sangat selfish. sangat-sangat kejam. ape yang aku buat tak pernah nak fikir pasal perasaan orang lain. jahat kan aku. ye, aku tahu. ( great, tibe-tibe sakit kepale datang ) err. i admit i can't control my emotion lately. it's really chaotic. ( aku boleh rase kepale otak aku tengah berdenyut-denyut dengan aktif sekarang ) . sumpah aku blackout. aku blank. taktau lagi ape nak buat. ya, aku dah dapat my own very tiny punishment for all that i've done. ( aku raselah. ) speechless. ( sumpah penyakit dah datang balik. kejap lagi mesti badan panas. BYE )



post signature


10:08 AM