Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, January 19, 2011


Zeti : Zeti dah besar nanti nak jadi model.

Kitorang : euw. hahaha

Zeti : kalau tak jadi model, Zeti nak jadi pembaca berita. kalau tak jadi pembaca berita Zeti nak jadi penyanyi. kalau tak jadi penyanyi Zeti nak jadi pelakon. kalau tak jadi pelakon Zeti nak jadi pramugari.

Kitorang : ( gelak kaw-kaw punye ) ape punye taste la kau punye cita-cita, Zeti.




* Zeti is my youngest sister. she's in standard 4.*

seumur hidup aku, aku tak penah la nak berangan nak jadi semua tuh. entah ape-ape adik aku ni.
kalau korang ade adik sebaya dengan adik aku ni, better korang tanye ape cita-cita die. budak-budak sekarang punye cita-cita totally dahsyat.

aku ingat lagi masa aku darjah satu. aku suka bace buku teks sebab banyak gambar cantik-cantik. then kebetulan mase tu aku suke tengok gambar sorang budak pegi beli setem kat pejabat pos. and kagum aku tengok gambar kerani pejabat pos tu. and mase tu jugak bile cikgu tanye sekor-sekor ape cita-cita sebab nak tulis kat rekod pelajar tu, aku dengan yakinnye jawab aku nak jadi KERANI. bunguks. haha

post signature


8:43 PM