Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, January 24, 2011

haha.
ye tak tipu.
aku hot.
agak heboh menjadi sebutan ramai di masa ini.
whatever lah.
aku femes. aku hot. aku glamer.
semakin ramai orang membenci aku, semakin femes la aku.
kan kan kan?
i don't even know you.
tibe-tibe nak benci aku.
pehal?
ade aku kisah?

PEGI MAMPOS.


thank God i ade Tumblr. best menatang ni. haha. okay. seriously penat sangat-sangat-sangat-sangat-sangat nak melayan kerenah manusia ni. macam-macam hal ade. aku pun malas dan memang TAKDE KEJE nak jage hati setiap manusie atas bumi ni. memang penat. ditambah pulak dengan manusie yang tak suke kat aku. argh. ni lagi aku tak kuase nak layan. sumpah aku berbangge bile ade orang benci aku. sebab? sebab orang yang dibenci ni akan jadi top priority untuk di-skodeng. ye, betul sumpah tak tipu. sebab dulu mase aku tak suke someone, memang aku aim je nak stalk ape yang die buat. for sure orang yang tak suke aku pun buat camtu jugak kan? pendek cerita, aku ni memang bertakhta di hati mereka. awwww. terharu. fullstop.

senang cerita, keep hating me lah. kau ingat aku dapat duit ke kalau melayan kebencian kau tu? sumpah takde hasil. kau jugak yang panas hati, sakit jiwa. aku? aku bahagia je. no worries. haha. and for those anonymous yang sukeeeeeeeee sangat nak menyemak kat formspring aku, tanye soalan-soalan gampang cinabeng tu, terima kasih la. aku ingatkan formspring aku tu sunyi tanpe pengunjung. rupenye ade. biarlah kau menyalak tanye soalan cipet kau tu sampai mampos. tak kuase aku nak jawab. soalan tak mencabar minda. LOL. 

keep calling me perampas, pengacau rumah tangge. whatever lah. aku malas nak layan. talk to the hand. okay?

Sekian.


Yang benar,
ZURINAtheHottie.
post signature


8:46 PM