Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, February 23, 2011

hola helo.

phew rase macam dah berabad tak update kat sini. memang otak blank takde idea langsung. tapi takpelah blank-blank pun, aku update jugaklah. taip jela ape yang terlintas kat kepale hotak ni semata-mata mahu menunjukkan yang aku masih hidup.

err eceli kehidupan di saat ini adelah super duper bosan tahap gaban. memang dah tak sanggup jadi Pak Supir yang ke hulu ke hilir mengangkut dan menghantar adik-adik ke sekolah, ke tuition, layan mak pergi jalan-jalan. urgh sumpah bosan. lagi-lagi kalau terpaksa ke Pasir Gudang, menghantar atau mengambil si Zarith kat poli sane. urgh. memang tension.

aku ialah manusia yang cepat bosan. so kalau aku buat benda yang same tiap-tiap hari, memang aku rase macam nak bunuh diri je. nak kerja, malas pulak. sebab dah terbayang sifat mazmumah dalam diri ini iaitu CEPAT BOSAN, maka aku rase kalau aku bekerja aku hanye akan menambahkan rase benci bos terhadap aku. same macam aku kerja Pizza Hut dulu. baru kerja seminggu dah mule bosan, dah mule buat Pizza Hut tu macam bapak aku punye.

nak tunggu intake degree, fuiyoh lame lagi. menghitung hari nak amik MUET pun agak berjanggut jugaklah aku nak tunggu. sempat kalau nak hafal 1 kamus Oxford, biar ba-da-boom aku punye MUET nanti. wakaka. cakap pasal degree, masih dalam kebingungan nak apply U mane. memandangkan aku ni takdelah sebijak mane, cgpa pun alahaiiiiiii malu aku nak bagitau 1 dunia. so, aku taktau lah U mane yang sanggup terime aku ni. mungkin aku patut bertapa di Gua Tempurung, Gua Kelam, mahupun Gua Niah untuk mendapatkan petunjuk. wakaka.

ape lagi nak membebel?

dah taktau dah sebenarnye.


oh sebelum aku terlupa, aku nak ucapkan terime kasih banyak-banyak kat semua manusia yang benci kat aku. hikhik. satu jela aku nak pesan, udah-udah la tu. sumpah memang buang mase korang je. aku malas nak layan. kalau korang rase dengan cara itu, korang boleh menarik perhatian aku, nak ajak gaduh ke, bertumbuk ke, bertampar, bersepak terajang, bertomoi, bersilat, berjudo, bertaekwondo, bersumo, berwushu dan sebagainye. ahai, i guessed you've wrong la sayang. aku MALAS. dan aku TAK BERMINAT. ada paham? lainlah kalau bergaduh pasal harta 8123471 juta ke, berebut share dalam company ke, ha kalau bende camtu memang aku sanggup berbunuhan.

senang cerite, biar aku ringkaskan jelah. aku mengaku aku dah tua. what i mean is, bukan setakat tua pada umur, tapi pada pemikiran as well. kalau setakat bende-bende remeh macam ni pun nak diajak bergaduh, aku rase memang kau bergurau dengan orang yang salah la. bende macam ni yang memanglah tersangat remeh ( you know lah kan, about BOYS, about HATI dan PERASAAN, about lying and cheating stuffs, about stealing others, you name it lah ) ahhaaaaii, budak sekolah je kot nak pegi gebang satu dunia.

mari aku bagi satu soalan. dengan berbuat demikian, APE YANG KORANG DAPAT? cube cerite sikit kat aku. tak dapat ape-ape. if I'm stealing something that really belongs to you, ok then, you go and grab that thing back from me. I don't mind. itu pun kalau that thing wants to go back to you lahhhh. faham tak?

lagi satu, pasal messing with other's feeling, aku rase aku dah explain sebaik-baiknye dekat orang tu. aku taktaulah kalau orang tu tak pandai membaca, ataupun otaknya terlalu pending lambat sangat nak pickup ape yang aku bagitau tu. ataupun mungkin orang tu terlalu dungu atau bloody idiot tahap petala ke 8234 dalam sistem solar tak reti nak paham ape yang aku bagitau. aku rase aku ade cakap, biar semua bende reda dulu. tapi, nampaknye orang tu jugak yang buat bende ni lagi chaos. and at last, ended like this. you've chose the path, and now just go on.

aku just nak bagitau, kalau kau rase dengan cara ini boleh membuatkan kau bahagia, ok takpe. kau buat jelah ape yang kau suke. aku pun bahagia kalau kau bahagia. hehe.






sekianlah sahaja update untuk kali ini. selamat berbahagia wahai semua orang.




2:36 PM