Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, February 5, 2011

BLOG DAH CANTIK?
tipu je.
tak cantik pun sebenarnye.

setelah beberape juta blog orang dijelajah, 
bajet buat research la kononnye.
sebab sebelum ni blog aku kan takde blogger nav bar.
nak follow pun susah ( bajet ade orang nak follow blog aku )
so, penat la cari coding untuk nav bar ni.
then cari coding untuk follow button.

ha, lepas ni sape yang nak follow, boley click je dekat belah kanan tu,
click dekat gambar ini : 





penat aku buat button khas untuk follow.
click je.
and, secara magisnye anda boleh follow blog aku.

tapi, still dalam proses nak cari coding untuk title.
sebab kesian sungguh entry-entry aku ni takde title.
macam anak takde name bapak.
sadis kan?

BERUSAHA!

p/s : semoge berjaye diucapkan kepada insan-insan yang belajar di hikip. selamat berjuang mengambil keputusan exam, dan berjuang untuk mendaftar, beratur membayar yuran, berjuang mendaftar subjek, berjuang memburu lecturer-lecturer semata-mata mahu menagih simpati autograf mereka. all the best! sape yang dapat result gempak, aku nak ucapkan congrats. sape yang dapat result tak berape nak gempak macam aku ni, cube lagi di masa akan datang. semoge bergembire ye. aku disini sangatlah cuak sehinggakan berhasrat tidak mahu pulang langsung ke Kuantan. insyaallah, panjang umur muncul lah aku kat kolej tu semata-mata mahu mengambil result yang telah ku tahu, konpem sangat hampeh. tsk. BYE.



6:56 PM