Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, February 2, 2011

okay, aku tau aku tak akan dapat meng-hapdate belog selama beberape hari. sebab aku nak balik kampung. ok, kampung yang tak rupe kampung. kau ade? haha.

so, nak wish la Gong Xi Fa Cai kat semua pembaca yang celebrate raye cina ni. mane-mane orang cina yang tersesat kat blog ni, aku nak ucapkan selamat beraya la. jangan kau campak mercun pulak kat belog aku ni. harem! haha. campak la angpau ke ( minimum 50 ringgit ), limau mandarin 5-6 kotak ( yang manis-manis sahaja ), takpun kau campak la kumpulan tarian singa ataupun tarian naga. aku tak kisah. aku terime dengan hati terbuka.

well. 2011 ialah tahun rabbit. kalau dalam adik beradik aku ni, abang aku lahir tahun rabbit. so, Emy pegi main jauh-jauh bersama rabbit yang berkeliaran bebas di musim perayaan ini. muahahaha.

ok. bagi yang balik kampung, pandu berhati-hati. pandu cermat jiwa selamat. don't drive fast on the road ( bak kate Valentino Rossi dalam iklan kat radio Hitz tu. pastikan baca dengan intonasi Italiano sikit. wakakaka ) . jangan main mercun. main bunga api yang macam kat Dataran Merdeka time 31 Ogos tu takpe. baru meriah suasana raye. kan? HAHA.

ape lagi ek? err. jaga diri elok-elok. BYE.

yeay! raye!



9:25 AM