Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, February 5, 2011

a simple update. bersempena dengan kepulangan beta ke kampung halaman tercinta.

sebelum kejadian.

okeh. kat highway. kat Yong Peng rasenye ni.
nampak sisa-sisa banjir.
tapi mase dalam perjalanan balik, dah surut sikit la air ni.
baru ingat nak bermandi-manda.

ho yeah! baru keluar tol Pagoh!

dekat Tanjung Emas.
favorite port kalau balik Muar. makan rojak.
terbaik, wa cakap sama lu.


melompat dengan hebat.
ye, aku tau aku sangat huduh ketika melompat.
sebab AKU MEMANG TAK PANDAI MELOMPAT!
damn!



on the next day, ade buat steamboat kat rumah Pak Cham.
best. ramai yang ade. compared to last year, this year was merrier.
sebab family Pak Cham cukup ahlinye, plus ade family Pak Pi.
cume this year takde buat lucky draw.
lack of budget, probably. tehee.
yang tak bestnye, tibe-tibe Muar takde air!
memang tak best.


itu jelah. hari Jumaat balik JB. singgah rumah Kak Joy kejap sebab petang tu Kak Joy ade buat kenduri doa selamat. kitorang kene rushing balik JB, sebab petang tu jugak abah kene jadi jurucakap untuk family Uncle Ajis, anak die nak bertunang. that's why kelam kabut balik JB. tak dapat pergi kenduri rumah Kak Joy.

so tu jela aku nak membebel tentang kronologi kes kepulangan ke Muar. btw, mase aku lepak-lepak kat Tanjung Emas haritu, ade nampak Sultan Johor naik hovercraft dari jeti kat situ. di-escort pulak dengan polis punye bot. maybe nak pegi melawat mangsa banjir kot. tak sempat pulak aku nak snap gambar. sebab tergamam tengok hovercraft sultan. wakakaka.

then mase ontheway nak balik JB, sebelum masuk tol Pagoh, berselisih dengan konvoi Timbalan PM. maybe Tan Sri Muhyidin nak balik kampung die. haha. tak sempat jugak nak snap gambar, sebab tergamam tengok 10 bijik kereta , plus mase tu nak teka mane 1 kereta yang TPM naik. wakakaka. stupid.


7:53 PM