Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, February 6, 2011

betul ke? betul ke? betul ke? betul ke? betul ke?


i did some research on the internet. well, the answers pointed to YES, PARIS HILTON CONVERTED TO ISLAM.

tapi, taktaulah kalau bende ni just rumor je. kalau betul, alhamdulillah. well, kite taukan macam mane lifestyle si cucu tokey hotel Hilton ni. sangat-sangat liar punye social life. so, kalau betul die masuk Islam. alhamdulillah. kite just doa jela Paris betul-betul bersemangat nak mendalami Islam.

then, kita pun patut muhasabah diri jugak. kita yang lahir-lahir sebagai Islam ni pun banyak lagi yang jahil di sana sini, lalai dengan perintah Allah. so, at the same time, kita perbaiki jugaklah diri kita ni. kan?

dengar certa Paris nak convert name die sebagai Tahirah. yang bermaksud suci, murni, in arabic. well Paris, kalau betul kau masuk Islam, ape kate kau ajak lagi geng-geng sosial kau tu insaf sekali, boleh?


( masih tak percaya sebenarnye )


9:30 PM