Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, February 5, 2011

Semalam member aku call aku. we had a short talk. sebab dah lame tak jumpe. okey. name mamat ni Kobes. die ni school mate aku mase kat teknik. kenape die dipanggil Kobes? sampai sekarang aku taktau. so, bile berbual-bual tanye kabar, die tibe-tibe cakap macam ni.

Kobes : Zurina, asal suare kau lain sekarang?
Zurina : Lain? mane ade lain. same je. ape yang lain?
Kobes : Dulu kalau kau cakap, lembutttttt je~ sekarang, mak aih.
Zurina : &%%##^%&  ( dalam hati je . HAHA )

sumpah aku tak pernah perasan pasal bende ni. aku taktau lah pulak mase dulu-dulu aku cakap lembut, sopan santun. haha. ok, sekarang aku mengaku aku memang cakap kasar sikit. pantang ade peluang, memang bertalu-talu aku nak mencarut. ok sorry. MY BAD.

tapi, tu lah. manusia berubah. so do I. tapi orang selalunye berubah ke arah kebaikan. aku? entah. NO COMMENT. people, i know how much you love judging other's. so, PLEASE JUDGE ME. I'M BEGGING YOU. wtf.

I'm a rockstar. never care what people say about me.
kan Zarith? I salute you, sis.



4:51 AM