Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, March 4, 2011

agagaggaga. aku tengah bosan takley tido ni. so yang bestnye bile ade belog, kite boleh jalan-jalan pegi blog orang lain. manela tau jumpe belog-belog kepunyaan mamat-mamat hensem. wakakaka.

so, tibe-tibe terjalan dekat belog cambestjerk. and kebetulan beliau nak buat giveaway. so, bile tengah bosan ni, try jela luck kan. manela tau nasib baik, dapat hadiah! hehe.

ha, ni banner giveaway tu. 
hamek kaw. siap terpampang bendera Sabah.
haha.

btw, kalau korang berminat nak join giveaway ni, meh la.
suke-suke kan.
mane tau ade rezeki. hikhik.
tapi ade syarat, yo!

Aturan yang perlu untuk menyertai GA ini :-)

1.) Mesti seorang yang ceria dan mempunyai blog sendiri.

ehem ehem. aku adelah seorang manusia yang cukup ceria dan terlebih ceria. 
dan sudah pasti aku ade blog aku sendiri! welkam welkam! hehe.

2.) Sudi dan seikhlas hati menjadi follower blog nie.

ala setakat follow, no hal lah! hehe.

3.) Jangan lupa postkan gambo GA nie kat entry blog korang pastu
link-kan skali ke blog cambestjerk

baik Tuan! saye dah buat! hehe. ala tapi aku tak reti nak link kan gambar. :(

4.) Nie yang paling penting! Nyatakan impian korang bila korang berpeluang pergi ke Sabah.

ha, aku nak pegi Sabah sebab Sabah jela negeri kat wilayah Borneo yang aku tak pegi lagi. lagipun, aku nak pegi panjat Gunung Kinabalu tu ha. macam best jek. tapi jangan risau, kalau aku ter-kawin dengan orang Sabah, akan tercapai la cita-cita aku. muahaha. :D


ok dah. semua, marila join. eh lupe, kepade Presiden blog cambestjerk, pegi Sabah nanti jangan lupe jage diri elok-elok. hehe.BYE.



4:22 AM