Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, March 8, 2011

benci lah takde title. diulangi , tajuk entry ini ialah rancangan penculikan Perdana Menteri Uganda.




kalau diikutkan dari segi logik akal,
memang impossible.



  • Misi 1 : buat rancangan bersama Encik Itik  ( berjaya )
  • Misi 2 : menghalusi rancangan  ( berjaya )
  • Misi 3 : membuat pelan sampingan khusus untuk agenda tipu sunat  ( berjaya )
  • Misi 4 : mengkhabarkan pra-rancangan ke Zamira & Zarith  ( berjaya )
  • Misi 5 : memikirkan pula rancangan untuk meng-kidnap Zarith  ( berjaya )
  • Misi 6 : membaca doa supaya segalanya berjalan dengan lancar  ( berjaya )
  • Misi 7 : misi Encik Itik juga telah berjaya, green light dah dapat  ( berjaya )
  • Misi 8 : rancangan semakin hampir dilaksanakan sebab buah durian yang dinanti-nantikan untuk gugur telah gugur jua.  ( berjaya )
  • Misi 9 : pengkhabaran pra-misi kepada Snow White  ( berjaya )
  • Misi 10 : pengkhabaran misi kepada Presiden, merangkap Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Tengku Majid bagi tujuan memohon perkenan dan persetujuan pinjaman peribadi.
status :

berjaya dan err,
TAK BERJAYA!!!!!!


adeh. ini semua gara-gara Tuan Presiden telah menang loteri, ataupun telah berjaya mendapatkan tender projek berharga 383 billion dollar. sebab Tuan Presiden tersangatlah gembire dan bersuka cita di atas pengkhabaran misi aku. tiada sebarang bantahan, malah ditambahnya lagi KACAU dan BILAU di dalam misi yang telah diatur rapi sejak berkurun lamanya. ade ke patut disuruhnya aku bawak Snow White dan 2 orang kerdil untuk turut serta dalam misi ini? NO WAY MAN! rosak program aku! 

nampaknye ada misi tambahan. PLAN B, i need plan B! faster! faster!!!!

  • Misi 11 : memastikan Snow White dan 2 orang kerdil dikecualikan dari misi ini secara haluuuusssssss. kehkehkeh. ( gelak jahat ) *belum plan ape-ape lagi. ligat otak aku ni memikirkan ni ha*

ADES!

semoga misi 12 dapat berjalan dengan lancar iaitu melakukan penculikan Perdana Menteri Uganda dengan jayanya tanpa sebarang masalah. 

ahaiiii.
ni Zurina lah.
kalau plan ape-ape,
aku akan pastikan bende tu jadi macam ape yang aku nak.
( cakap dengan riak dan takbur. akakaka )
ala, nothing is impossible.


akhir kata , MISSION : POSSIBLE LAH!
muahahahhahahahhahahah!
gelak jahat macam syaiton.



1:29 AM