Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, March 8, 2011

worgh. diulangi , SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA.

kepada insan insan ini :

nenek aku, atau nama femesnye
WAN.

mak aku, atau name femesnye
MUMMY.
wakakakaka.


ya, juga Selamat Hari Wanita Sedunia diucapkan kepada angkasawan tenuk yang mewakili negara ke Kejohanan Sukan Paralimpik Kategori Angkasawan XVI peringkat Alam Semesta yang berlangsung di Planet Namek,
terimalah 

Chef De Mission :
eheh, minah ni sibuk je nak mencapap.
Selamat Hari Wanita Sedunia kepada diri sendiri.
mewakili negara dalam semua sukan yang mempunyai perkataan "lompat".
dan juga sukan Gimnastik Artisitk.

Pembawa Bendera Malaysia :
ya ini dia atlet lompat bergalah kami.
takpayah pakai galah pun takpe.
champion gile. dah pernah memecah rekod alam semesta dengan ketinggian lompatan 14125342920 kilometer persegi kuasa dua.
WAN ZAIRISHARINA!

Ketua atlet :
bapak segala atlet.
mewakili negara dalam sukan Bola Jaring, Futsal berkerusi roda, Dam Ular, Hoki tanpa bola, Renang merentasi Lautan Pasifik dan juga Lumba Lari Setempat.
terimalah, 
SHAREEN FARZIDA!

pembawa sepanduk :
satu-satunya atlet kidal kami yang merupakan anak angkat Man Kidal.
mewakili negara dalam acara Ping Pong, Sepak Raga bulatan dan juga Lontar Peluru Berpandu.
juga merupakan jurulatih pasukan sorak negara , yang pernah memenangi Kejohanan Pasukan Sorak peringkat Kampung Aman, tahun 23421 sebelum masihi.
NURNADIAH!


wakaka. 


eheh. sori aku gune gambar Sheikh Muszaphar versi tenuk tanpe keizinan korang.

ape-ape pun.

SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA 
walaupun aku rase agak jijik nak mengaku aku ni dah layak digelar wanita.

:)












2:50 PM