Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, December 12, 2010


hasil kajian mendapati keyword yang paling femes untuk blog ini adelah cicak gecko.
saye tak pasti mengapekah cicak gecko yang kerapkali dirujuk ke blog ini.

adekah :

A. Zurina Majid menyerupai cicak gecko?
B. Cicak gecko adelah saudare kembar saye yang terpisah semasa dilahirkan?
C. Zurina Majid pencinta cicak gecko (euww, gross. i will never like lizards)
D. Zurina Majid penternak cicak gecko.

teettt. semua jawapan adalah salah.

maybe sebab dulu saye pernah letak gambar cicak gecko kat blog ni.
oh, gecko abang saye. bukan saye punye.
saye takde duit nak beli gecko.
huuu.

tapi sumpah rase menyampah bile tengok je keyword search mesti ade perkataan "cicak".
euuw. tolonglah.
disini saye sertakan lampiran dari blogger punye stats, dan juge dari nuffnang.


KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN KANAK-KANAK MILO

ya, ni dari blogger stats. 
tolonglah mengerti perasaan saye yang kesayuan melihat cicak gecko sebagai carian utama.
cubelah search zurina cun ke, kecomelan zurina ke, wtf.
ni, boleh dirumuskan semua carian adalah berunsurkan cicak.
oh, ade lah satu je yang mencemar duli.
IQRAM DINZLY, selamat berkawan dengan cicak.


ni pule dari nuffnang. 
ehem ehem. abaikanlah zurina majid tuh.
ade jugak insan malang yang search pasal saye rupenye.
( menangis dalam kegembiraan )
tapi, memang tak sah kalau takde perkataan cicak tuh.
benci saye dibuatnye.
HAHA.


so, nak jugak lah kan check sejauh mane ketepatan cicak ni dengan blog saye.
bukak google search, then taip ' gambar cicak '
omaigosh,
nak termuntah berbuih mulut mencuci mate melihat ribuan gambar cicak di situ.
ye, memang sahih ade gambar cicak gecko yang aku pernah letak kat blog ni satu mase dulu.
hamek lah kau.
muntahlah Zurina dengan sadisnye.


okaylah, saye nak buat pengumuman di sini.
kalau ade sesiape berminat nak beli cicak gecko abang saye yang berwarne oren tuh,
mari call saye.
saye akan uruskan segale-galenye.
tipu je.
saye cume nak kaut keuntungan sahaje.
MUAHAHA ( gelak style orang tamak haloba )
tapi sumpah saye boleh paksa abang saye jual gecko die.
bukan best pun gecko tuh.
bukannye boleh ajak teman pegi cc main Left 4 Dead.
bukannye boleh ajak lepak mamaks share mee goreng mamak same-same.
pembaziran!

marilah bace artikel mengenai haiwan peliharaan abang saye . click di sini.

oh, saye terlupe yang saye pernah cakap nak letak gambar sugarglider abang saye.
nah, terimalah. namanye Ash. taktaulah hidup lagi ke tak.
dah lame tak jumpe. haha.eh hidup lagi lah.
rasenye abang saye macam nak jual.

mari saye nak iklankan di sini :

SUGARGLIDER UNTUK DIJUAL.

jantina : tidak pasti, kemungkinan besar adalah jantan.
berat : ringan je. tapi die sihat. sumpah tak tipu.
kondisi bulu : bulunya sangat lembut, selembut permaidani dari Udani Carpets.
makanan : buah-buahan tempatan.
harga : kalau beli dengan abang saye, die charge RM450. tapi kalau beli dengan saye, saye charge murah je. RM520. muahaha. 
* hati-hati, kukunya sangat tajam. kalah kuku Wolverine *

setiap pembelian akan disertakan dengan hadiah misteri yang berupa sangkar die yang comel lagi selesa, muat untuk 1 keluarga bahagia yang merangkumi, isteri dan sepasang anak kembar.kemudian ade tempat untuk makanan die. dan ade tempat untuk die bergayut-gayutan. senang cerita, lu beli sugar glider nih, abang wa bagi percuma hotel kat lu. haha.

eh, did i mention hadiah misteri? bukan bukan. sebab dah terbagitau ape hadiahnye, itu bukan lagi hadiah misteri namenye. itu namenye hadiah percuma. well, saye tahu semua orang sukakan hadiah percuma. termasuklah saye ^___^

ok lah. memang buang mase saye bercerita pasal menatang nih. bukannye Emy bagi upah sebab iklankan binatang die nak dijual. jadi, baik saye berambos sekarang.

eh tapi memang serius. kalau nak beli bagitau saye. 
diulangi : saye akan uruskan segale-galenye.

( senyuman yang penuh dengan kejahatan )


post signature


9:34 AM