Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, March 13, 2011

adeh, diulangi : Misi Penculikan Perdana Menteri Uganda PART II

pada beberapa hari yang lalu, aku ade menyiarkan sebuah artikel bertajuk RANCANGAN PENCULIKAN PERDANA MENTERI UGANDA.

disitu ade aku senaraikan tentatif dan aturcara program yang telah diatur oleh pihak penganjur.

mostly segala aturacara yang diatur rapi berjalan dengan lancar. dan terdapat hanyalah satu kesulitan iaitu BAGAIMANA AKU HARUS MENGHALANG KEBERANGKATAN YANG MAHA MULIA PRINCESS SNOW WHITE DAN DIIRINGI OLEH 2 EKOR MAKHLUK KERDIL DALAM MISI TERSEBUT.

secara amnya, misi tersebut telah berjaya kerana aku hanye menjadi 'setan kecil' yang memberi hasutan manja kepada Snow White agar tidak turut serta. hasutan manja tersebut ternyata berhasil. dan aku tidak perlu bersusah payah menyamar menjadi nenek kebayan gonjol dan memberi sebiji epal beracun kepada Snow White. tak perlu. Snow White sangat baik :')


gambar hiasan.
I LOVE YOU SNOW WHITEnamun, tragedi baru pula tercipta. Yang Maha Mulia Tuan Presiden berkemungkinan besar mabuk todi pada malam kejadian. ini kerana pada malam kejadian, Yang Maha Mulia Tuan Presiden tersangatlah gembire. tiada bantahan. tiada sebarang komen dan pertikaman lidah yang berlaku. pertumpahan darah jauh sekali.

untuk episod Misi Penculikan Perdana Menteri Uganda PART II ini, Yang Maha Mulia Tuan Presiden telah berubah sikap. menjadi lebih agresif dan bertindak lebih peka di atas segala tindak-tanduk aku. beliau seolah-olah terlupa bahawa aku pernah mengusulkan cadangan penculikan ini. malah, beliau mahu berfikir dengan semasak-masaknya terlebih dahulu sebelum mahu memberi izin kepada aku untuk menggunakan tikar ajaib untuk kegunaan penculikan ini. beliau beralasan kenderaan rasmi diraja mengalami pendarahan kecil, dan perlu diberi rawatan segera. oleh sebab itu, peluang aku untuk menggunakan tikar terbang adalah sangat tipis. tipis sekali.

selain itu, beliau juga menggunakan alasan banjir dan hujan sebagai salah satu faktor untuk tidak mengizinkan aku pergi melakukan penculikan. sangat-sangat tidak patut, wahai Tuan Presiden.

gambar hiasan.
sebagai pembakar semangat.
KITE BAKO JE!


tetapi, walaubagaimanapun, aku tetap akan berusaha untuk memastikan misi penculikan ini berjaya. tidak kira dengan apa cara sekalipun. akan ku mulai dengan taktik yang suci murni. jikalau masih tidak membuahkan hasil, akan ku usahakan pula cara yang tak berape nak suci murni. aku sangat berpegang teguh dengan prinsip USAHA TANGGA KEJAYAAN, dan juga ALANG-ALANG MENYELUK PEKASAM BIAR SAMPAI KE PANGKAL LENGAN wohoohoo aku seru mentera pusaka ku~ mentera, semerah padi~ ( eh sorry, ternyanyi pulak )

jikalau cara yang berdiplomasi tidak berhasil, aku sanggup membuat demonstrasi aman di hadapan rumah, mogok lapar, berpiket, mengedarkan risalah, mendapatkan 500 tandatangan sokongan mahupun mendapatkan perintah mahkamah demi menjayakan misi terpenting di abad ini. aku tidak peduli.

Tuan Presiden, you better watch out! anakmu ini akan mengganas di pawagam yang berdekatan.

BYE!

*doakan aku berjaya menculik Perdana Menteri Uganda*


3:18 AM